kung evuts vardag :J

Alla inlägg under oktober 2009

Av Kung Evut c: - 16 oktober 2009 14:45

hejsan folket :)

Förlåt för att jag inte skrev om höstvandringen igår, jag hann inte ;/

Berättar nu istället ;) Först så kom vi dit(jag matto och hennes syrra) preciis i lagom tid. När vi hade gått ungefär så var vi helt slut, vi sa typ hela tiden:

-Ååhhh, jag orkar inte mer det är jätte jooobbigt..

Fast vi var ju liite ironiska men vi var trötta x) Efter de första backarna så var det lättare. Det var verkligen mycket roligare än att vara i skolan. När vi hade vandrat klart så va jag och Amanda hemma hos mig :)

Jag gick med Matto och Amanda.


Kan ju berätta lite om dagens också . Först när vi kom till skolan hade vi SO, sen klockan 9 hade vi storsamling så jag och resten va kamratstödjarna och några som skulle dansa fick gå till gympasalen 20 minuter tidigare än alla andra. Vi fick stå med skyltar där det stog vilken klass som skulle sitta var x)) Det var aspinsamt D:

På rasten var vi med lilla Emanuel tills hans fröken kom och var assur på honom, jag lovar, hon är sjuk i huvudet, hon är jätte taskig mot honom och hotar med att hon ska ringa rektorn och så får han inte vara med oss fast vi är dom enda som vill vara med honom. Hon är helt sjuk.

I slutet av dagen fick vi äta resterna av fikat vi hade förra lördagen^^


  

Av Kung Evut c: - 15 oktober 2009 07:55

goodmorgon! :)

Idag ska va ha typ höstvandring i skolan så vi får en halvtimmes sovmorgon..

Vi ska gå 1 miil, jag kommer inte klara det x)

Jag har fått låna mammas kängor att gå i så jag har iallafall ett par bra skor. Pankakor blir det ttill lunch, som alltid när man tar med sig egen mat ;)


  

Av Kung Evut c: - 14 oktober 2009 15:36

hej :)

Idag i skolan så tog jag supervarma kläder, sen så blev det inte lika kallt som igår D:

Först hade jag träslöjd, det suger :(( Sen på rasten så höll alla killarna på med Emanuel(en yngre jätte söt kille men han har nog något sjukdom), men jag och Matto var med Emanuel och skyddade honom från killarna och vaktade hans skattkista. Sen så hade vi lektion och mitt i lektionen kom Irina(min pianolärare) och typ sog i dörröppningen, Erki ba: Eva(viskade) så jag fick typ gå till henne när alla kollade på och hon är rätt pinsam x) Sen på pianolektionen frågade hon om jag ville uppträda, jag bara: nejj.. Sen höll hon på att fråga varför och så xD

På luncken var det askul xD Jag och Matto satt med MandaMalin(mitt namn åt dom :>) och så höll vi på att skratta aaaaasmycket åt en superkul sak Malin gjorde, sen så när jag skrattade höll jag på att trilla baklänges x'DD Vi brukar inte låta så mycket så efter maten sa GB:

-Det var ganska kontigt idag men ni lät mest i matsalen..

Hahaha, skrattar så fort jag tänker på det x)

Sen var det bara vanligt i skolan..

Sen när jag gick hem så bråkade jag och Ylva lite, inte allvarligt med ändå x) Arvid gick vid oss och skrattade åt oss :c hahah xD

Sen när vi gick hem planerade vi att göra kladdmuffins och äta av smeten innan mamma kom hem, så det gjorde vi ;) Fat Ylva har inte ätit någon muffins ännu..


  

Av Kung Evut c: - 13 oktober 2009 19:22

hhej och förlåt för dålig uppdatering ;)

Idag har jag haft språk, hade franska. Har inte gjort alls mycket kul saker idag, så har inte något speciellt att berätta från skoldagen..

Förresten, DET VAR SNÖ IDAG PÅ MORGONEN :DD Men tyvärr är den borta nu, det regnade så den smälte bort D: Men ajja..

Var med Matto idag, vi hade askul (Y)

Asså, fy på mig,, jag har inte uppdaterat alls bra idag och nu när jag skriver har jag typ iinget att skriva ;( Och eftersom att jag inte har något att skriva borde jag sluta nu.. Usch, det är såå jobbigt att inte komma på något att skriva D:

Skriver igen om jag kommer på något att skriva ;D


  

Av Kung Evut c: - 12 oktober 2009 20:09

hhej :))

Först tänkte jag berätta lite om ridningen. Jag fick Kajsa, det gick bra, men när jag skulle kratsa sista hoven, så upptäckte jag att skon satt helt snett så Lollo och Linda fick fixa med det en stund, jag blev sist klar..

        Kajsa är supersnäll och lyder fint. Men Lisa fick Lilla Sol och det gick ju lite mindre bra.. Hon var bråkig och slängde med huvet hela tiden. Jag hade Lilla Sol förra ridningen men då var hon bara jobbig för att hon gick söligt. Efter ridningen fick typ Penny anfall i boxen, hon gnäggade höögt och sparkades. Linda fick skrika rätt högt på henne x))


Och så tänkte jag berätta om olyckan i söndags, nu när jag har tid.

Först så var jag och Izza påväg till där vi skulle shoppa. Sen så såg vi något som hade vält i diket, först trodde vi att det var en husvagn men det var en hästtransport. Vi visste inte hur den hade vält eller något. Men vi såg hästägaren stå vid vägkanten med en filt om sig och hon såg helt chockad ut, hon grät förmodligen för det såg ut som hon gjorde det och man kan ju förstå det. Hästen hade kommit ut ur transporten, den låg ner på marken och försökte äta gräs, den var nog vääldigt chockad.. :P Men efter ungefär 40 minuter där så gick Izzas pappa och frågade polisen om dom kunde flytta sin bil (vi hade kommit före polisen så den stig ivägen för oss om vi skulle köra iväg.), då gjorde dom det så vi kom iväg efter att ha suttit fast i ungefär 45 minuter.


Kom på att jag har lite speciella grejjor att berätta från idag ;) Jag har varit med i tidningen två gånger, bara dagens. Först handlade det om Den där dagen vi har i skolan, bilden på Mig, Emma, Izza och Sofie utklädda till prinsessor var med i tidningen.

Och så var jag med på den där grejjen där klassen skickar in texter och sånt, man får en sida att skriva på. :)


  

Av Kung Evut c: - 12 oktober 2009 14:44

hej :)

Nu är jag med lisa, men jag hinner inte skriva om olyckan nu heller D: Vi ska till ridning snart så jag hinner inte skriva så mycket nu.

  

Av Kung Evut c: - 11 oktober 2009 11:57

hejj :))

Idag har jag ju självklart inte hunnit göra så mycket ;) Inget speciellt planerat heller.

Tänkte skriva lite om Izzas fest nu när jag har tid. Först åkte jag dit, fick skjuts av Matto (hennes pappa om man ska vara exakt ;)) . När vi kom dit var redan Sofie och typ någon mer där, kommer inte exakt ihåg vilka. Efter att vi kommit dit och dansat lite till smurfarna ( xD ) så droppade det in tjejer allt eftersom. Vi var där uppe lite och dansade och åt chips och popcorn (muumms) . Sen så gick vi ner och åt en asgod glass 8> Efter glassen så gick vi upp och kollade på en sjuuukt bra film. Den handlade typ om en supersöt polishund och typ polisen och hans familj. Den låter faktiskt rätt dålig, men den va asbra och vi skrek typ hela tiden när inbrottstjuven var med i bilden xD Jag brukar ju vara ganska gråti i filmer så jag fick anstränga mig för att inte gråta när det blev sorgligt 8'< efter filmen kollade vi på idol, men vi missade Nicklas, han är superbra (Y) Karolina var faktiskt rätt dålig.. Men jag tro nog att man måste ha Lady gagas röst för den låten. Har typ inte hört en enda annan en henne sjunga den bra :P

Det var en najjs fest! :D

Förresten, jag måste verkligen fixa min overhead någon dag, den är verkligen en katastrof! Hur suddig som helst!



  

Av Kung Evut c: - 10 oktober 2009 15:36

hhej :))

Just nu är jag med Izzam jag hängde med henne hem efter den där dagen vi hade i skolan. Vi har ätit på Ikea och så sitter vi och äter godis ;)

Kan berätta lite om den där dagen vi hade i skolan idag. Först så kom jag, mamma och pappa dit klockan nio (vi skulle vara där tidigare eftersom att mamma och pappa är klassföräldrar och för att jag skulle förbereda inför uppträdandet ) . Vi var först av alla i våran klass så Tomas (vaktmästaren) fick öppna dörren till matsalen. Väl där tog vi in alla kassar med fika och servetter mm. När dom andra jag skulle sjunga med hade kommit började vi fixa med micarna, vi hade fixat så att vi hade fyra mickar, skönt! Om vi inte hade fixat dom andra micarna hade vi fått dela på en mic, och vi var fyra stycken. Det var gaska krångligt när vi skulle fixa allt med micarna, för vissa lät typ inget och andra supermycket. men tillslut ordnade det sig. Själva uppträdandena för dom som fikade började klockan elva. Molly var först ut att sjunga, hon sjöng låten always från Eurovision song contest 2009. Sen körde resten på tills klockan elvas program var slut. Det var ungefär tjugo i tolv. Klockan tolv började ett nytt program, det var då jag och några till skulle sjunga. När vi skulle sjunga så sjöng alla på min mening, sen blev det typ helt tyst x) Men efter det så gick det superbra! Jag var faktiskt typ inte nervös alls. När vi skulle sjunga inför klassen var jag asnervös, men inför 70-80 så var det inte läskigt,men det var nog för att man inte kände dom ;)


Presentation


En blogg om min vardag och lite annat smått och gott :)

Om mig

Jag är en oftast glad tjej på tolv år ;) Jag har två djur, en liten vovve som heter Athena och ett marsvin som heter Maýa, sen så har min syster ett marsvin som heter Honey :)
Min blogg handlar om en massa olika saker ;']
Take care'

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Omröstning

Bloggar du?
 Nej.
 Ja.
 Ja, men jag skriver inte så ofta.
 Nej, jag har gjort.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards