kung evuts vardag :J

Alla inlägg den 30 september 2009

Av Kung Evut c: - 30 september 2009 19:36

Hejj :)

Idag så har jag varit med Matto och Ida. Först skulle jag och Ida hem till henne och bara lämna hennes saker. Anton skulle åt samma håll så vi gick med honom. När vi kom förbi kiosken kunde jag inte motstå att köpa ett S. Först var det meningen att jag skulle köpa bara ett S, men sen när jag väl kom in så var det så många goda, så jag köpte 3 ;) När vi hade gått hem till Ida och lämnat hennes saker och kommit till skolan igen så hade Matto väntat där och vi gick tillsammans hem till mig. Vi gjorde en massa kul saker. Vi körde typ ett spel som hetter KP-spelet, det var askul för jag vann alltid på "visdom" ;PP Det var inte det ändå vi gjorde men jag kan inte skriva ner allt, det var så mycket x')

Jag håller på att göra NO-läxan, vi ska typ skriva in vindstyrkorna under tre dagar och lära oss lite saker utantill. Jag kollar vindstyrkan på www.yr.no , en jätte bra norsk sida med väder.

Jag har fixat en massa olika skol-saker nu det sista innan jag gick in på datorn. Jag har klistrat in matteläxorna i matteboken och fixat en mapp att lägga papper i. Sen klockan åtta ska jag se på Idol, det är väldigt bra faktiskt (Y)

      Har inte så mycket mer att skriva än såhär.


hejjdå Cool

Presentation


En blogg om min vardag och lite annat smått och gott :)

Om mig

Jag är en oftast glad tjej på tolv år ;) Jag har två djur, en liten vovve som heter Athena och ett marsvin som heter Maýa, sen så har min syster ett marsvin som heter Honey :)
Min blogg handlar om en massa olika saker ;']
Take care'

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Omröstning

Bloggar du?
 Nej.
 Ja.
 Ja, men jag skriver inte så ofta.
 Nej, jag har gjort.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards