kung evuts vardag :J

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Kung Evut c: - 27 september 2009 18:20

shuu folket :)

Jag har fixat lite små-grejer med bloggen, bla har jag flyttat menyn, ändrat ordning på menygrejer och lagt till en ny meny, det är den där det står lite kort o mig i ;)

Vad tycks? :)

Av Kung Evut c: - 27 september 2009 17:37

  

hhejj :)

Jag har lite frågor som jag vill ställa till mina läsare.

Följer du min blogg eller är det här första gången du tittar? :)

Kan jag förbättra något som inte är för svårt att göra? :))

Vill gärna ha svar så jag kan förbättra min blogg :>


Heidå Cool

Av Kung Evut c: - 27 september 2009 17:16

Heii folket :))

Idag så vaknade jag ganska tidigt, men kåg kvar i sängen i minst 20 minuter, sen hämtade jag Maya och la mig i sängen igen fast med henne ;) När jag gick upp var klockan kanske 9-10? Då satte jag på datorn och var inne på gsm och lite på bdb (bilddagboken) också. Jag håller på att ha ett dop för min rosa pudel på gsm (gosupermodel). Jag åt frukost typ 10-11 nått sånt där, det blev bara vanlig Müsli och yoghurt. Jag var inne lite för länge på datorn, men det var ju kul ;)

Sen när klockan var typ ett så åkte jag, pappa och ylva in till stan och gick till café Bernads, det var gott :D Jag tog en prinsesstårta, min favvo-tårta. Men åt som vanligt inte upp den, pappa sa tillochmed att jag inte skulle äta upp den innan vi köpte den, det är alltid så ;) Hunden fick sitta utanför, men vi satt precis vid ett stort fönster som var precis vid henne, så vi hade koll på henne. Det är så läskigt det där med djurplågaren D:

Iallafall, efter fikat så åkte vi hem.  Här hemma har jag typ inte gjort någonting förutom att äta godis och spela på ylvas nintendo x) Men nu loggade jag in på datorn för att skriva lite här. :)

Just det, ska passa på att skriva om discot nu när jag kommer ihåg det.

 Först skjutsade Mattos mamma mig och Matto dit. Så mötte vi upp Ida, Moa och Sara på discot. Kön var aslång, men vi hade tur och fick plats ganska långt fram. Sara var aspinsam på discot, så jag, Matto och Ida låtsades att vi inte kände henne x) Ida, Moa och Sara åkte hem typ vid halvnio-nio. Sen så typ träffade vi Johanna och hennes kompisar där så vi var med dom resten av discot. Vi träffade Korvar, Eric med dom två kylskåpen, River, Chadi och Anton där, dom var aslama och bara stog vid väggen hela discot x) Jag har faktiskt ingen aning om när jag och Matto åkte hem.. Men någon gång åkte vi hem iallafall.


hheejjddåå Cool

Presentation


En blogg om min vardag och lite annat smått och gott :)

Om mig

Jag är en oftast glad tjej på tolv år ;) Jag har två djur, en liten vovve som heter Athena och ett marsvin som heter Maýa, sen så har min syster ett marsvin som heter Honey :)
Min blogg handlar om en massa olika saker ;']
Take care'

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Omröstning

Bloggar du?
 Nej.
 Ja.
 Ja, men jag skriver inte så ofta.
 Nej, jag har gjort.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards